Oulun Sähköasennus Oy

Sähköasennus alan rautaisilta ammattilaisilta Oulussa

Oulun Sähköasennus Oy on vuodesta 2004 toiminut yritys, jonka tavoitteena on tuottaa alan parhaita palveluita kuntayhteisöille, rakennus- ja remonttiyrityksille sekä pienrakentajille. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. sähköasennus, -suunnittelu, -saneeraus sekä ilmalämpöpumppujen asennukset. Toimimme Oulussa ja lähikunnissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Korkeatasoiset sähköpalvelut ja takuuvarma työnjälki

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen palveluumme, ja pyrimmekin työssämme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Pätevällä henkilöstöllämme on vankka alan osaaminen, eivätkä vaativatkaan kohteet tuota meille ongelmia. Olipa kyseessä sähköasennus tai isompi saneeraus, voit luottaa osaamiseemme.

Sähkötyöt:

  • Aurinkosähkö: aurinkopaneelit avaimet käteen asennettuna
  • Ilmalämpöpumput: olemme asiantuntijoita myös ilmalämpöpumppujen suhteen. Pätevän ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on ongelmaton ja toimii kustannustehokkaasti
  • Tilaa sähköasennus ja muut palvelut kokeneelta yritykseltä

Kun olet vailla luotettavaa sähköalan osaajaa, jolta hoituu niin sähköasennus kuin kokonaisvaltaiset ratkaisutkin, käänny Oulun Sähköasennus Oy:n puoleen. Me palvelemme Oulusta ja Kiimingistä käsin. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Oulun Sähköasennus Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0400 954 675

Y-tunnus

2466415-1

Osoite

Lempiniemenkuja 7

90900 Kiiminki

Kuluttajille Taloyhtiöille Yrityksille Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Aurinkosähköjärjestelmät Ilmalämpöpumput Lämmitysjärjestelmät

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.