Markin Sähkö Ky

Tarjoamme sähköurakointia ja -asennuspalveluja monipuolisiin tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, yritykset sekä julkinen puoli.

Yksityishenkilöille tarjoamme monipuolisesti pienet ja suuret sähköurakat ja -asennukset kuten pistorasia-asennukset, valaistuksiin liittyvät sähköistykset ja kokonaisten omakotitalojen sähköurakat ja asennukset alusta loppuun saakka.

Olemme palvelleet luotettavasti monia teollisuus- ja maatalousalan yrityksiä. Projekteihimme kuuluu mm. teollisuushallien ja maatalouden tuotantorakennuksien sähköurakointia. Tarjoamme palvelujamme sekä pieniin saneerauksiin että uusiin ja suuriinkin rakennushankkeisiin. Markin Sähkö tarjoaa myös lisäpalveluja esimerkiksi teollisten sähkölaitteiden huoltoon ja ylläpitoon – voit olla varma että tuttu ja turvallinen yhteistyökumppani pitää toimintasi käynnissä!

Julkiselle puolelle olemme toteuttaneet mm. päiväkodin laajennuksen sähköurakoinnin sekä palvelutalojen sähköurakointia.

Markin Sähkö Ky
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

06 4885 199

Y-tunnus

0772134-5

Osoite

Kukkolantie 35

62420 Kortesjärvi

Julkiselle sektorille Kuluttajille Rakennusliikkeille Yrityksille Huolto ja kunnossapito Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Ilmalämpöpumput Kodin älyratkaisut Lämmitysjärjestelmät Valaistus

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.