Oy Electroteam Närpes Ab

Oy Electroteam Närpes Ab planerar och utför alla el- och datanätverksinstallationer till konkurrenskraftiga priser. Vår specialitet är växthusbelysningar. Vi utför akuta reparationer och service med vår pålitliga personal. Vårt mål är att betjäna kunden så snabbt som möjligt

Företaget drivs av Jonas Krook och Bengt-Erik Österberg. Principen för verksamheten är att kunna ge kunden goda helhetslösningar med fortsatt pålitlig service.
Kontakta oss och fråga mera!

Våra öppettider är kl. 7.30–17.00. Vi har även service dygnet runt.

________________________________________________

Electro Oy Team Närpiön Oy suunnittelevat ja toteuttavat kaikki sähkö- ja tietoverkko laitteiden kilpailukykyiseen hintaan.Olemme erikoistuneet kasvihuoneiden valaistukseen. Luotettava henkilöstö suorittaa pikakorjauksia hyvällä ja nopella palveluksella. Tavoittemme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti.

Yrityksen omistajat ovat Jonas Krook ja Bengt-Erik Österberg ja he vastaavat yrityksen toiminnasta. Toimintaperiaatteemme on antaa asiakkaille hyviä, luotettavia ja jatkuvia ratkaisuja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aukioloajamme ovat 7.30-17.00 mutta päivystämme ympäri vuorokauden.

Oy Electroteam Närpes Ab
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0505392585

Sähköposti

info@electroteam.fi

Y-tunnus

1954992-5

Osoite

Tegelbruksvägen 4 B

64230 Närpiö

Julkiselle sektorille Yrityksille Huolto ja kunnossapito Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Tele-ja datatyöt Valaistus

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.