Nokian Teollisuusapu Oy

Automaation ja sähkön asiantuntija

Teollisuusautomaatiossa taidamme keskusten valmistuksen, asennukset, ohjelmoinnit ja järjestelmien käyttöönoton kokonaistoimituksina. Yksityisasiakkaiden käytettävissä olemme esimerkiksi uudisrakennusten sähkösuunnittelussa sekä saneerauskohteiden sähkötöissä. Lisäksi vastaamme muun muassa ilmalämpöpumppujen ja aurinkopaneelien asennuksista.

Toimintamme ytimessä ovat laatu ja asiakaskeskeisyys. Hoidamme niin pienet kuin suuret toimeksiannot aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja sovitussa aikataulussa pysyen. Palveluksessamme on yli kaksikymmentä ammattitaitoista asentajaa ja valmistuneita projekteja on vyöllämme yli sata. Osaamisemme varmistaa kuulumisemme Tukesin sähköurakoitsijarekisteriin.

Palvelemme asiakkaitamme Nokialta käsin kaikkialla Suomessa. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, ja auttavat sinua tarkasti tarpeisiisi mitoitetun teollisuusautomaatio- tai sähköratkaisun toteuttamisessa!

  • Teollisuuden automaatio
  • Kiinteistöjen sähkötyöt
Nokian Teollisuusapu Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

050 303 5035

Y-tunnus

0652345-1

Osoite

Öljytie 7

37150 Nokia

Kuluttajille Teollisuudelle Yrityksille Sähköasennus Sähkösuunnittelu Aurinkosähköjärjestelmät Ilmalämpöpumput Kiinteistöautomaatio Lämmitysjärjestelmät

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.