JOB Future Oy

Yrityksemme tarjoaa kattavasti asennuspalveluja sähkö- ja telejärjestelmistä 30 ammattilaisen voimin. Asennamme myös lämmitys- ja jäähdytyslaitteita. Meillä on Turvatekniikan keskuksen (TUKES) myöntämät sähköurakointi-, paloilmoitin- ja kylmälaiteasennusluvat sekä Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy:n myöntämä Telepätevyys antenni- ja tietoverkkojen rakentamiselle.

Asennustoimintaa harjoitamme pääasiassa Pohjois-Savon alueella (Iisalmi-Siilinjärvi-Kuopio-Leppävirta-Varkaus). Tarvittaessa teemme asennustoimintaa myös koko Suomen alueella. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, yritykset sekä julkinen sektori. Toimintaamme kuuluu urakointi, huoltotoiminta ja verkkokauppa. Kuulumme myös Tilaajavastuu.fi-palvelun Luotettava kumppani -ohjelmaan, joka omalta osaltaan tuo luotettavuutta kaikkeen tekemiseemme.

Panostamme jatkuvaan tuote- ja osaamiskehitykseen, laaduntarkkailuun, sekä uusimman tekniikan sovelluksiin. Asennusmääräysten tunteminen, ajankohtainen koulutus sekä motivoitunut ja hyvin koulutettu henkilökuntamme takaavat asiakkaalle luotettavan ja turvallisen palvelun kaikissa asennuskohteissa.

Y-tunnus

2650982-5

Osoite

Myllärintie 5

71470 Oravikoski

Kuluttajille Yrityksille Sähköasennus Sähköurakointi Ilmalämpöpumput Lämmitysjärjestelmät Tele-ja datatyöt