JOB Kiinteistötekniikka Oy

Pitkäjänteisellä kokemuksella laadukasta asennusta ja palvelua.

JOB Kiinteistötekniikka Oy on täyden palvelun sähköasennusyritys. Meiltä saat kokonaispalvelun sähkösuunnittelusta asennukseen saakka.
Tutkimme ja analysoimme myös sähköverkkoja, teemme kaapelitutkauksia (myös maastosta) sekä atk- ja kuituverkkoasennuksia.
Ilmalämpöpumput ja jäähdytyslaitteet saa kauttamme käyttökuntoon asennettuna.

Meillä on Turvatekniikan keskuksen (TUKES) myöntämät sähköurakointi- sekä kylmälaiteasennusluvat. Asennustoimintaa harjoitamme pääasiassa Pohjois-Savon alueella (Siilinjärvi-Kuopio-Leppävirta-Varkaus).

Tarjoamme yhdessä asiakkaillemme laadukkaita sähköalan tuotteita ja palveluja. Sähkösuunnittelu, asennus, urakointi, käyttöopastus ja huolto – kaikki mukavasti samasta paikasta.

Panostamme jatkuvaan tuote- ja osaamiskehitykseen, laadun tarkkailuun, sekä uusimman tekniikan sovelluksiin. Asennusmääräysten tunteminen, ajankohtainen koulutus sekä motivoitunut ja hyvin koulutettu henkilökuntamme takaavat asiakkaalle luotettavan ja turvallisen palvelun kaikissa asennuskohteissa.

Palvelumme:

  • Ilmalämpöpumppujen asennus, huolto ja myynti
  • Ilmastointilaitteiden huolto
  • Sähköasennukset kotiin
  • Sähköasennukset liikelaitoksiin ja toimistoihin
  • Sähköasennukset teollisuuteen
  • Sähkösuunnittelu
  • Sähköurakointi
JOB Kiinteistötekniikka Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0445723200

Y-tunnus

2295210-9

Osoite

Myllärintie 5

71470 Oravikoski

Julkiselle sektorille Kuluttajille Rakennusliikkeille Taloyhtiöille Teollisuudelle Yrityksille Huolto ja kunnossapito Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Aurinkosähköjärjestelmät Ilmalämpöpumput Kiinteistöautomaatio Kodin älyratkaisut Lämmitysjärjestelmät Sähköauton latausjärjestelmät Tele-ja datatyöt Turvaratkaisut Valaistus

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.