JOB Kiinteistötekniikka Oy

JOB Kiinteistötekniikka Oy on täyden palvelun sähköasennusyritys. Meiltä saat kokonaispalvelun sähkösuunnittelusta asennukseen saakka.
Tutkimme ja analysoimme myös sähköverkkoja, teemme kaapelitutkauksia (myös maastosta) sekä atk- ja kuituverkkoasennuksia.
Ilmalämpöpumput ja jäähdytyslaitteet saa kauttamme käyttökuntoon asennettuna.

Meillä on Turvatekniikan keskuksen (TUKES) myöntämät sähköurakointi- sekä kylmälaiteasennusluvat. Asennustoimintaa harjoitamme pääasiassa Pohjois-Savon alueella (Siilinjärvi-Kuopio-Leppävirta-Varkaus).

Tarjoamme yhdessä asiakkaillemme laadukkaita sähköalan tuotteita ja palveluja. Sähkösuunnittelu, asennus, urakointi, käyttöopastus ja huolto – kaikki mukavasti samasta paikasta.

Panostamme jatkuvaan tuote- ja osaamiskehitykseen, laadun tarkkailuun, sekä uusimman tekniikan sovelluksiin. Asennusmääräysten tunteminen, ajankohtainen koulutus sekä motivoitunut ja hyvin koulutettu henkilökuntamme takaavat asiakkaalle luotettavan ja turvallisen palvelun kaikissa asennuskohteissa.

Palvelumme:

  • Ilmalämpöpumppujen asennus, huolto ja myynti
  • Ilmastointilaitteiden huolto
  • Sähköasennukset kotiin
  • Sähköasennukset liikelaitoksiin ja toimistoihin
  • Sähköasennukset teollisuuteen
  • Sähkösuunnittelu
  • Sähköurakointi
JOB Kiinteistötekniikka Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

040 521 4454

Y-tunnus

2295210-9

Osoite

Myllärintie 5

71470 Oravikoski

Kuluttajille Teollisuudelle Yrityksille Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Ilmalämpöpumput Kiinteistöautomaatio Lämmitysjärjestelmät Tele-ja datatyöt

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.