Oripään Sähkö Ky

Oripään Sähkö Ky on ammattitaidostaan ja tehokkaasta palvelustaan tunnettu sähköurakoitsija, joka on toiminut koko Lounais-Suomen alueella jo vuodesta 1992. Työ jatkuu jo toisessa polvessa.

Toimitilamme sijaitsevat Oripään keskustassa ja varastomyymälästämme löytyy aina hyvä valikoima yleisimpiä sähköalan tarvikkeita ja tuotteita. Oripään Sähkölle on kunnia-asia olla turvallisten sähköasennusten edelläkävijä.

Palvelut

Sähköasennus ja urakointi: kokemuksen myötä me tiedämme mikä on kokonaisedullisin ja asiakasta parhaiten palveleva ratkaisu.

Sähkösuunnittelu ja huolto: toteutamme kohteen kokonaissähkösuunnittelun. Valmistamme kohteeseen räätälöidysti suunnitellut sähkökeskukset pääosin itse. Vastaamme kohteiden huollosta sekä käyttöönopastamme aina suunnittelun ja huollon yhteydessä.

Varastomyymälä ja asennusauto: varastomyymälästämme löytyy aina hyvä valikoima yleisimpiä sähköalan tarvikkeita ja tuotteita. Kalustoomme kuuluu myös täydellisesti varusteltu asennusauto, josta löytyy apua yllättäviinkin tilanteisiin.

Lisäpalvelut: sähköasennusten lisäksi teemme mm. atk- ja kulunvalvontajärjestelmiä, kuntotutkimuksia, palo- ja murtohälytysjärjestelmiä, kamera- ja äänentoistojärjestelmiä. Tietyissä erikoistehtävissä käytössämme on ammattitaitoinen kumppaniverkosto.

Oripään Sähkö Ky
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0500 783 443

Sähköposti

orisahko@elisanet.fi

Y-tunnus

0884212-2

Osoite

Kanikkalankuja 2

32500 Oripää

Kuluttajille Teollisuudelle Yrityksille Huolto ja kunnossapito Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Aurinkosähköjärjestelmät Sähköauton latausjärjestelmät Turvaratkaisut

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.