Sähköasennus Tammisto Oy

Sähköasennus Tammisto Oy palveluksessasi!

Olemme luotettava ja osaava sähköalan kumppani Turun seudulla.

Tilaa meiltä sähköasentajat esimerkiksi Turun, Ruskon, Liedon, Maskun, Nousiaisten, Raision, Naantalin tai Kaarinan alueelle. Sähköasennus Tammisto Oy toteuttaa sähköurakoinnit ja sähköasennuspalvelut pitkällä kokemuksella ja osaavin ottein.

Teemme myös antenniasennukset, valokuituasennukset sekä tietoverkkoasennukset.

Hyvin tehty työ tuo aina selvää säästöä

Sähköasennus Tammisto Oy:n ammattitaitoiset sähkömiehet palvelevat teitä kaikissa kohteissa. Olipa kyseessä yksityinen, yritys, kunta tai esimerkiksi seurakunta, teemme sähkötyöt vaaditulla tavalla. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä kuusi-seitsemän vakinaista, taidokasta työntekijää. Yrityksemme on muun muassa Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n jäsenyritys ja kuulumme Luotettava Kumppani -palveluun tuoden sähkötilaukseesi lisää luotettavuutta.

Sähköasennukset ja -remontit omakotitaloista teollisuushalleihin

Meiltä luonnistuvat niin uudisrakennusten sähköasennukset kuin vanhempien kiinteistöjen sähkösaneeraukset. Olemme toteuttaneet Turun alueella muun muassa omakotitalojen, teollisuushallien, julkisrakennusten, maatalousrakennusten, liikehuoneistojen ja teollisuushallien sähkötyöt. Kohteesta ja vaativuudesta riippumatta teemme sähköurakoinnit ammattitaidolla.

Siintääkö mielessäsi uusi koti?

Kun idea omakotitalohankkeesta on vedetty esille, kannattaa olla mahdollisimman ajoissa yhteydessä sähköurakoitsijaan. Kun omakotitalon sähkösuunnitelmat luodaan tarpeeksi ajoissa, voidaan niitä päästä toteuttamaan käytännössä varsin sujuvasti.

Tilatessasi sähkösuunnitelmat meiltä voit olla varma, että pistorasiat eivät lopu kesken etkä kyki hämärässä turhaan. Valaistuksen ja pistorasioiden määrän ohella kodin viihtyvyyttä nostattaa myös valaistuksen laatu ja sijoittelu. Tarkkaan mietitty sijoittelu luo iloa tilaan ja parhaimmillaan luo sinne lisää toiminnollisuutta tehden tilan käyttötarkoituksesta monipuolisempaa. Hyvin tehty sähkösuunnitelma tuottaa lisäiloa ja -valoa ruhtinaallisesti.

Näin tilaat sähköasentajat paikalle

Sähköasentajat saat paikalle lähettämällä tarjouspyynnön.
Näppärimmin ja nopeimmin asiat lähtevät liikkeelle puhelimitse. Silloin pääset myös kertomaan sähkötöiden mahdollisista ongelmakohdista paremmin, sekä saat suoria vastauksia sähkötöiden tilaukseen liittyviin kysymyksiin.

Millaisen sähköurakointitarjouksen pystymme tarjoamaan?

Hyvin tehty sähköasennus tuo aina selvää säästöä.

Sähköasennus Tammisto Oy:n takana on sen verran tietotaitoa, että pystymme antamaan varsin edullisen sähköurakointitarjouksen, sillä tässä yrityksessä asiat hoituvat kokemuksen tuomalla ripeydellä luoden selvää säästöä niin materiaalien hankintaan kuin tehtyihin tunteihin nähden. Kokemuksemme tarjoaa myös vaativiin kohteisiin selvää sujuvuutta ja luotettavuutta ja niiden tuomaa varmuutta.

Ota yhteyttä ja tilaa sähköasentaja meiltä

Palvelemme joustavasti Turun seudulla. Tyytyväisiä asiakkaita meillä on esimerkiksi seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Lieto, Masku, Nousiainen, Naantali, Raisio ja Rusko. Otathan yhteyttä kun on sähkötöiden aika – tilaa sähköasentaja meiltä!

Sähköasennus Tammisto Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0400 829 249

Y-tunnus

1992408-6

Osoite

Vesontie 8

21290 Rusko 

Kuluttajille Teollisuudelle Yrityksille Huolto ja kunnossapito Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Tele-ja datatyöt

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.