Salon Aluesähkö Oy

Salon Aluesähkö Oy on vuonna 1992 perustettu sähköasennukseen ja sähköhuoltoon erikoistunut yritys. Arvoihimme kuuluvat asiantunteva ja asiakaslähtöinen palvelu. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia ja yrityksiä niin uudisrakentamis- kuin saneeraustarpeissa. Työskentelemme asiakkaan toiveiden mukaan joko urakka- tai tuntisopimuksella.

Asennus- ja huoltotöiden lisäksi sähköliikkeemme asiantuntevat myyjät palvelevat erilaisissa sähkötöihin- ja asennuksiin sekä valaistukseen liittyvissä asioissa. Palveluumme kuuluvat myös Harvian ja Helon kiukaiden huolto.

Tarjoamme vaadittavat ratkaisut aurinkosähkön pientuotantojärjestelmiin. Olemme erikoistuneet uusiutuvan energian sähköratkaisuihin ja tulevaisuudessa tulemme keskittymään lisää aurinkoenergiaratkaisuihin.

Monipuolinen sähkö- ja valaisinliikkeemme sijaitsee Sentterin kauppakeskuksessa Salon Meriniityllä. Toimialueemme ulottuu aina Salon ympäryskunnista Naantaliin ja Lohjaan asti.

Salon Aluesähkö Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

02 721 1800

Y-tunnus

0897125-8

Osoite

Joensuunkatu 12

24100 Salo

Kuluttajille Teollisuudelle Yrityksille Huolto ja kunnossapito Sähköasennus Sähköurakointi Aurinkosähköjärjestelmät Lämmitysjärjestelmät

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.