Suonenjoen Sähköasennus Oy

Suonenjoen Sähköasennus on nykyaikainen, tehokas ja dynaaminen sähköalan ammattilainen. Yrityksemme on perustettu vuonna 1996 ja tänä päivänä työllistämme 10 henkilöä. Toiminta-alueemme on pääasiassa Suonenjoki, Rautalampi, Vesanto, Karttula ja Tervo.

Meiltä saat ammattitaitoisen palvelun kaikkiin sähköalan tarpeisiisi, olivat ne sitten pieniä tai suuria. Palveluihimme kuuluu sähköurakoinnin ja sähkösuunnittelun lisäksi myös antenni- ja hälytyslaiteurakointi.

Älä epäröi kääntyä puoleemme, koski asiasi sitten minkälaista sähköalan kysymystä tahansa!

Tarjoamme vastuullista, ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua:

Sähköurakointi

Teemme sähköurakointia sekä yksityisasiakkaille että yrityksille ja yhteisöille. Asiakkaitamme ovat niin isot kuin pienetkin rakennusliikkeet, yksityistaloudet, taloyhtiöt ja julkinen sektori. Olemme urakoineet kymmeniä pientaloja, mökkejä rivitaloja jne.
Referenssiluetteloomme kuuluvat myös useat linjasaneerausten yhteydessä tehdyt sähköurakoinnit saneerattaviin kerrostaloihin sekä useat ravintolaprojektit, joiden sähköurakoitsijana olemme toimineet. Lisäksi teollisuuden sähköistys on vahva osaamisalueemme.

Sähkösuunnittelu

Valmiiksi suunniteltu on jo puoliksi tehty – ainakin jos suunnittelu on tehty hyvin. Teemme sähkösuunnittelua kaikkiin tarpeisiin. Korkeatasoisella ohjelmistolla, nykyaikaisilla tietokoneilla ja ennen kaikkea ammattitaidolla syntyvät sähkösuunnitelmat kaikkiin tarpeisiin.

Meille on tärkeää asiakaslähtöinen ajattelu jo suunnitteluvaiheessa. Periaatteemme on, että sinä asut, sinä päätät!

Ota yhteyttä!

Suonenjoen Sähköasennus Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

017 511 545

Sähköposti

info@ssaoy.fi

Y-tunnus

1063523-7

Osoite

Yrittäjänkatu 1

77600 Suonenjoki

Kuluttajille Teollisuudelle Yrityksille Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.