LVIS-Kauppila OY

LVIS-asennusliike Inkoosta palvelee asiantuntevasti
Toteutamme ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella erilaiset putki- ja sähkötyöt sekä ilmastointi- ja lämpöurakat Länsi-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Omat veneemme mahdollistavat ketterän palvelun myös saaristolaisille ja loma-asujille. Toimenkuvamme kattaa sekä uudisrakennus-, että valmis- ja saneerauskohteet. Teemme LVI-työt ja sähkötyöt pientaloihin, kerros- ja rivitaloihin ja erilaisiin teollisuuskohteisiin. Myös ilmalämpöpumppujen asennustyöt sujuvat meillä. Työllistämme tällä hetkellä kahdeksan sähkö- ja putkialan ammattilaista, joka takaa nopean, joustavan ja asiakaslähtöisen palvelun.

Luotettavaa palvelua juuri omiin tarpeisiisi
Kun sinua palvelee paikallinen ja kokenut LVIS-asennusliike, saat monipuolista palvelua kohteeseen kuin kohteeseen. Ammattilaisemme palvelevat sinua avaimet käteen -periaatteella hoitaen jokaisen työn alusta loppuun saakka. Otamme mielellämme vastaan niin pienet kuin suuremmatkin urakat, samalla ammattiylpeydellä käymme aivan jokaisen työkohteen kimppuun huolimatta sen koosta tai haastavuudesta.

Ota yhteyttä ja kysy meiltä tarjousta
Kun tarvitset lämpö-, vesi-, ilmastointi- tai sähköurakointia Inkoon seudulla tai muualla pääkaupungin alueella, LVIS-asennusliike LVIS-Kauppila Oy on erinomainen vaihtoehto monenlaiseen toteutukseen, aina uudiskohteista saneeraukseen. Ota meihin yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme palvella juuri sinua – tai pyydä meiltä suoraan tarjousta omaan kohteeseesi!

LVIS-Kauppila OY
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0400553888

Y-tunnus

0817303-7

Osoite

Metsäkauriinpolku 25

10120 Tähtelä

Kuluttajille Yrityksille Sähköasennus Sähköurakointi Kiinteistöautomaatio Lämmitysjärjestelmät

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.