Aavasaksan Sähkö Oy

Aavasaksan Sähkö Oy on vuodesta 1984 Ylitorniolla toiminut sähköalan yritys. Teemme sähkötyöt, -urakoinnin ja -suunnittelun. Toimimme lähinnä Tornionlaakson kuntien (Tornio, Ylitornio, Pello ja Kolari) sekä ylemmän Länsi-Lapin, Rovaniemen sekä suurimpien laskettelukeskusten alueella (Ylläs ja Levi).

Sähköurakointi Meri-Lapin alueella
Olipa kyseessä uudisrakentaminen tai sähköurakointi yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille Meri-Lapissa, löydät meiltä kokeneet sähkömiehet, laadukkaat sähkötarvikkeet ja kustannuksiltaan kohdillaan olevat ratkaisut niin pieneen projektiin kuin vaativaankin kohteeseen.

Sähköurakointi yrityksille
Asennuksissa rakennetaan toimialastasi riippumatta parhaat sähköistykset, varmistaen mahdollisimman mutkattomat ja toimivat sähköjärjestelmät. Kun kyseessä ovat sähkötyöt yrityksille, tiedämme, että työtilaukseen on reagoitava ripeästi. Tuotannon katkot pyritään minimoimaan ja työn jatkuminen takaamaan.

Ammattilaiset asentavat, korjaavat ja huoltavat laajasti koko Lapin alueella, joten yrityksesi löytää helposti läheltään sähköalan ammattilaisen.

Esimerkiksi energiatehokkaat valaisuratkaisut teollisuuskiinteistöihin, julkisiin tiloihin ja toimistoihin onnistuvat kauttamme. Sähköautojen latausratkaisujen suunnittelu ja mitoitus onnistuvat vaatimusten mukaisesti.

Sähköurakointi taloyhtiöille
Toteutamme kustannustehokkaat sähkötyöt myös taloyhtiöille. Kauttamme saat kaikki tarvittavat sähkötyöt taloyhtiöllesi: asennukset, muutostyöt ja kunnossapidot. Niin pienet, arkiset työt onnistuvat siinä missä laajat linjasaneerauksetkin. Olipa kohteessasi kyse vuosihuoltokumppanista tai energiatehokkaan valaistuksen järjestelyistä, niin meiltä löydät ratkaisut. Kysy tarjousta myös sähköautojen latausasemista.

Sähköurakointi kotitalouksille
Sähköasennukset yksityisille voivat pitää sisällään sekä suuret että pienet sähkötyöt, kuten pistorasioiden asennukset, valaisinten asennukset, ilmalämpöpumput, vanhojen järjestelmien päivittämiset nykyaikaan sekä muut sähköasennustyöt.

Tänä päivänä kodeista voi löytyä hyvinkin kehittyneitä ja moderneja järjestelmiä, joiden asennukset hoituvat meiltä huolettomasti. Kun sähköasennuksen tilaa ammattilaiselta, saa rahoilleen vastinetta ja varmasti sellaiset sähköistykset, jotka täyttävät mahdollisimman viihtyisän sekä taloudellisen asumisen edellytykset.

ABB-free@home muuttaa talosi tai asuntosi älykkääksi kodiksi. Järjestelmällä ohjaat valaistusta, lämmitystä, tilanneohjauksia, kaihtimia ja markiiseja sekä ovipuhelinta.

Jokapäiväisessä elämässä kohtaamme automaatiota sitä edes huomaamatta. Standardoitu KNX-järjestelmä yhdistää monia eri sovelluksia, kuten lämmityksen ja jäähdytyksen sekä valaistuksen ohjaukset yhteen älykkääseen ja energiatehokkaaseen automaatiojärjestelmään.

Aavasaksan Sähkö Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0408313272

Y-tunnus

2941580-8

Osoite

Neulojankatu 9

95450 Tornio

Kuluttajille Taloyhtiöille Teollisuudelle Yrityksille Huolto ja kunnossapito Sähköasennus Sähkösuunnittelu Sähköurakointi Ilmalämpöpumput Kiinteistöautomaatio Kodin älyratkaisut Sähköauton latausjärjestelmät Valaistus

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.