Tehokkaita latauksia älykkäällä kuormanhallinnalla

Helppoa, turvallista ja tehokasta sähköauton kotilatausta.

Ajankohtaista Kodin sähkötyöt Sähköauton lataus

Ensto One Home on varustettu paikallisella ja älykkäällä kuormanhallinnalla. Se pitää lataamisen tehokkaana myös silloin, kun kiinteistön sähkön saantia on rajoitettu.

Älykästä latausta

Ensto One Home -latausasema on aina valmiina täyssähköauton tai ladattavan hybridin kotilataukseen. Edes kiinteistön mahdolliset sähkönsyöttörajoitteet eivät estä sujuvaa lataamista tai liikkeelle lähtöä. Tästä huolehtii älykäs dynaaminen kuormanhallinta. Lataaminen on tehokasta, vaikka tarvittaessa voidaan noudattaa kiinteistön sähkönsyötön ja muun kuorman asettamia rajoja.

Erittäin helppo asennus

Laite on helppo ja nopea asentaa seinään tai sille suunniteltuun Ensto One -pylvääseen, Onnline-asennuspylvääseen tai Opal-pylväskoteloon. Asennus onnistuu adapterilla myös esim. 60 mm:n (halkaisija) tolppaan.

Latauspaikan valinnassa kannattaa huomioida se, että latausasema on helposti käytettävissä. Ennen asennusta kannattaa tarkistaa, että pistokejohto yltää autolle. Tarkista myös, että syöttökaapelille löytyy selkeä ja avara kytkentätila. Latausasemassa on vakiovarusteena DC-vuotovirtaa tunnistava laite, osassa malleista myös vikavirtasuoja ja johdonsuoja-automaatti.

Laitteen käyttöönotto vie Ensto Charger Control -sovelluksen avulla vain muutaman minuutin. Helppokäyttöistä sovellusta voi käyttää tunnistautumiseen. Sovelluksella voi tarvittaessa myös rajoittaa latausvirtaa tarpeen mukaan.

Kaikki valmiina lataukseen

Pakettiin kuuluu 5 metrin latauskaapeli Type 2 -pistokkeella. Kun auto ei ole latauksessa, pistoke lepää siististi ja turvallisesti laturin valorenkaan keskellä olevassa pidikkeessä. 

Ensto One Home on turvallinen valinta, sillä se täyttää viimeisimmät sähköauton latausstandardit. Myös muotoiluun on panostettu. Latauspiste näyttää tyylikkäältä, ja kestää ryhdikkäänä säässä kuin säässä. 

Mitä etua on kuormanhallinnasta?

Latausasema voidaan asentaa myös koteihin, joissa tehokapasiteettia on rajoitetusti. Kuormanhallinta auttaa optimoimaan tarvittavan verkkosulakkeen koon ja kustannukset. Tarjoaa säädettävän ja dynaamisen lataustoiminnan.

Pyydä tarjous ja hanki oma Ensto One Home -sähköauton asennettuna. Etsi lähin Elfin-ketjun jäsenliike.

Tutustu tuotteisiin: Ensto One Home

Yhteistyössä

Ensto Building Systems

Sähköauton latauslaitteet avaimet käteen -periaatteella

Säästä aikaa ja tilaa latauslaitteet ammattitaitoiselta sähköalan ammattilaiselta avaimet käteen -asennuksella.