Elfin-rahoituksella toteutat toiveittesi kodin hetkessä!

Elfin-rahoituksen avulla rakennat ja remontoit kotisi juuri sellaiseksi, mistä olet aina haaveillut. Elfin-rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa pienellä, sinulle sopivaksi räätälöidyllä kuukausierällä suuretkin hankinnat – jopa 50 000 euron rahoituksen. Voit hakea Elfin-rahoituksen helposti ja vaivattomasti suoraan verkossa.

 

3 kk korotonta ja kulutonta lyhennysvapaataSaat nyt 3 kk korotonta ja kulutonta lyhennysvapaata Elfin-rahoitukseen

Saat kolmen kuukauden korottoman ja kuluttoman lyhennysvapaan lainallesi! Kampanjaetu on voimassa toistaiseksi. Kampanja on voimassa automaattisesti, kun haet rahoitusta verkossa. Kysy myös lisää paikalliselta Elfin-urakoitsijaltasi.

 

Apua yllättäviin tilanteisiin

Joskus remontoinnin tarve voi myös yllättää. Elfin-rahoituksen ja Elfin-asiantuntijan avulla myös yllättävät asiat hoituvat parhain päin ja saat laadukkaan, entistä toimivamman ratkaisun.

 

Tee päätös ja hae rahoitusta helposti

Tee rahoitushakemus verkossa. Rahoituspäätöksen jälkeen tuotteet saat monessa tapauksessa heti mukaasi. Lisätietoja rahoituksesta saat lähimmästä Elfin-liikkeestä.

 

Näin hoidat hankintasi vaivatta Elfin-rahoituksella:

  • Ensimmäinen lasku täysin koroton ja kuluton
  • Rahoitus 2 000 – 50 000 €
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Edullinen korko OP Prime + 6,25%-yks.*
  • Laskutuspalkkio 7 € / kk
  • Ei avaus- tai järjestelypalkkiota
  • Ei uutta luottokorttia
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Vakituisen asuntosi rakennus- ja peruskorjaushankintoihin liittyvistä koroista voit hakea verovähennyksiä. Säilytä lähete tai kuitti verottajaa varten.

 

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 7,61 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,25%, (6,50 % 01/22), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 635,43 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

 

Kauppaan mahdollisesti kuuluvasta asennustyöstä voi tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä »

 

Haluatko lisätietoa rahoituksesta?

Ota yhteyttä Elfin-asiantuntijaan!